Beaba Exacto Infra-red 4-v-1 920308

Popis produktu

Parametry produktu

Barva
bílá
Místo měření
spánkové, čelní, ušní
Displej
ano

Parametry produktu

Barva
bílá
Místo měření
spánkové, čelní, ušní
Displej
ano

Popis produktu

Digitální teploměr Beaba Exacto je multifunkční digitální teploměr pro děti i dospělé, který změří tělesnou teplotu za 2-3 sekundy. Teploměr je určen především pro měření tělesné teploty pomocí infračervených paprsků, které vyzařuje povrch pokožky a ušní bubínek. Tento lékařský teploměr pro domácí použití měří teplotu z ucha či čela a dokáže změřit i pokojovou teplotu. Teploměr změří teplotu během 2-3 sekund s přesností +/- 0.2 °C, přičemž naměřená teplota se zobrazí na displeji teploměru.

Teploměr si pamatuje poslední naměřenou teplotu, takže můžete porovnávat změnu v tělesné teplotě děťátka i dospělého. V balení kromě teploměru najdete i stojan, který zároveň poslouží jako obal teploměru. Teploměr funguje na jednu CR2032 baterii, která je součástí balení.

Návod na měření teploty z čela

  • Teploměr přiložte k čistému čelu, stiskněte tlačítko a počkejte 2-3 sekundy, během nichž teploměr změří teplotu.
  • Po 2-3 sekundách uslyšíte krátké pípnutí. Hned na to teploměr zobrazí teplotu na displeji, kde bude svítit 30 sekund.

Návod na měření teploty z ucha

  • Pro měření teploty z ucha odstraňte kryt měřiče, teploměr vložte do ucha a stiskněte tlačítko.
  • Teploměrem v oušku pomalu otáčejte, dokud neuslyšíte krátké pípnutí, po kterém se na displeji po dobu 30 sekund zobrazí teplota.

Upozornění pro rodiče

  • pro opakované měření teploty počkejte vždy minimálně 1 minutu
  • tělesnou teplotu neměřte méně než půl hodinu po jídle, cvičení, koupeli/sprše nebo po pobytu ve výrazně chladném či teplém prostředí
  • snímač teploty udržujte čistý, mastnota a ušní maz mohou ovlivnit naměřenou teplotu
  • vodotěsný je pouze snímač teploty, ne celé tělo teploměru. Snímač můžete dezinfikovat dezinfekční utěrkou nebo vatou namočenou v alkoholu

O Beaba

Francouzská značka Beaba již od roku 1989 přináší do domácností s malými dětmi inovativní kuchyňské pomůcky a produkty péče o malé děti. Designéři značky Beaba si při navrhování nových produktů dávají záležet na tom, aby nové pomůcky splňovaly kritéria nejvyšší kvality. Výrobky francouzské značky Beaba si pochvalují rodiče po celém světě a produkty Beaba jsou každoročně oceňovány i odbornými porotami.

Vlastnosti

  • digitální teploměr 4v1
  • na měření teploty z čela a ucha
  • teplotu změří za 2-3 sekundy
  • infračervená technologie
  • měří s přesností +/- 0.2 °C
  • funguje na baterii
  • splňuje kritéria kvality

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Instantní káva","https://instantni-kava.heureka.cz/"],["Náplně a tonery - renovované","https://renovovane-tonery.heureka.cz/"],["Dláta","https://dlata.heureka.cz/"],["Nabíječky k aku nářadí - originální","https://nabijecky-aku-naradi-originalni.heureka.cz/"],["Příchutě pro míchání e-liquidů","https://prichute-pro-michani-e-liquidu.heureka.cz/"],["Kojenecká body s krátkým rukávem","https://kojenecka-body.heureka.cz/f:30337:42100025/"],["Základny tamperů","https://tampery-a-prislusenstvi.heureka.cz/f:31877:42924175/"],["Pánské běžecké šortky","https://panske-sortky.heureka.cz/f:15671:515324/"],["Stropní ventilátory CasaFan","https://stropni-ventilatory.heureka.cz/f:33910:43647295/"],["Bezlepkové sušenky pro děti","https://detske-susenky.heureka.cz/f:19520:1/"]],"Vybrané značky":[["Teploměry osobní Tescoma","https://teplomery-osobni.heureka.cz/f:3620:2894073/"],["Teploměry osobní Ecomed","https://teplomery-osobni.heureka.cz/f:3620:22082718/"],["Teploměry osobní Pelo","https://teplomery-osobni.heureka.cz/f:3620:42437223/"],["Teploměry osobní Marsden","https://teplomery-osobni.heureka.cz/f:3620:44087216/"],["Teploměry osobní Alecto","https://teplomery-osobni.heureka.cz/f:3620:3418225/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat hrnec?","https://hrnce.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hrnce/"],["Jak si vybrat zahradní sestavu?","https://zahradni-sestavy.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-zahradni-sestavu/"],["Jak vybrat vibromasážní stroj?","https://vibromasazni-stroje.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vibromasazni-stroj/"]],"Vybrané produkty":[["Pidilidi overal zimní lyžařský holka","https://kombinezy-saka-vesty.heureka.cz/pidilidi-overal-zimni-lyzarsky-holka_3/"],["Shimano MW501 Black","https://cyklisticke-tretry.heureka.cz/shimano-mw501-black/"],["BeautyRelax F13296 zvětšovací zrcadlo okruhlé bílé","https://kosmeticka-zrcatka.heureka.cz/beautyrelax-f13296-zvetsovaci-zrcadlo-okruhle-bile/"],["Zulu Termoska Vacuum Flask šedá modrá 1 l","https://termosky.heureka.cz/zulu-termoska-vacuum-flask-seda-modra-1-l/"],["b.box Sport 600 ml","https://outdoor-lahve.heureka.cz/b-box-sport-600-ml/"],["vykrajovač jadřinců-miska","https://loupace.heureka.cz/vykrajovac-jadrincu-miska/"],["Gillette Mach3 18 ks","https://holici-hlavice-a-planzety.heureka.cz/gillette-mach3-18-ks/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}