konečně dobrý teploměr, který funguje. má světlo, které ukazuje kdy je teploměr dobře daný v uchu, aby byla naměřená hodnota správná. máme doma už dva ušní teploměry a jen tento měří správně. určitě ho doporučuji Zobrazit celou recenzi
průměr z 19 hodnocení
79% | (15) | |
10% | (2) | |
0% | (0) | |
5% | (1) | |
5% | (1) |
Teploměr bych doporučila všem rodičům, měření teploty je skutečně rychlé a děti neobtěžuje.
Podle recenzí výborný
při porovnání měření s klasickým teploměrem rozdíl 0,2°C
Doporučuji
Jana
Přidáno: 17. ledna 2012
Tento teploměr jsme zakoupili jako poslední možnost změření teploty u našich ročních dvojčat.Všechny předchozí pokusy (teploměr klasický, digitální i v dudlíku) končily bojem s dětmi a často špatně naměřenou teplotou. S tímto výrobkem jde vše naprosto bez problémů. Děti samy nastavují ouško a v klidu sedí. V noci lze změřit teplotu, aniž by se vzbudily. Teplota se ukáže při správném vložení za 2-3 vteřiny. Pokud je teploměr špatně vložen, přestane blikat světýlko a stačí jen mírně pohnout. Jakmile je uložení správné, opět se rozsvítí a bliká.V tomto případě se může doba měření protáhnout na 5 s.Při konečné teplotě pípne. Koupili jsme ho na doporučení ve zdravotních potřebách a přestože je cena vyšší, rozhodně nelitujeme. Po ročním užívání má stále stejné baterie (alkalické Duracell).
Zobrazuji 1 - 10 ze 10 recenzí