Hyundai TM520
Provedení výrobku: bílá barva * Teploměr na měření teploty v uchu a na čele * Měření infračerveným světlem * Paměť pro 9 naměřených teplot * 3 LED kontrolky pro vyznačení... více »
od 996 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- příznivá cena
- dostačující velikost zobrazení
- většina obvykle meteostanivcemi zobrazovaných funkcí
- bylo by vítané tlačítko pro chvilkové osvětlení displeje
výborné optimum mezi rozsahem funkcí a cenou
porovnáním údajů venkovního a interního čidla ve stejném interním místě (stanovišti) po ustálení přijatelná odchylka údajů
- rychlé měření
- málo tlačítek
- nepřehledné ovládání
zatím to vypadá jako docela spolehlivý teploměr, jen tam mohli dát o 1 - 2 tlačítka navíc pro přehlednější ovládání.
Co se týče měření, používáme čelo a pokud to nevypadá věrohodně potom ucho. Čelo bývá teplejší, když je dítě "rozpumprdlikované". Zatím naprosté zdraví, až bude mít opravdu teplotu tak uvidíme...
- Zboží - teploměr - předčilo mé očekávání, a protože to byl můj vánoční dárek pro mladou rodinu s malými dětmi, byl i nadšeně přijat. Nepochybuji o tom, že i po vyzkoušení bude v rodině velmi ceněn jako dobrý pomocník.
- -
Jak už jsem výše psala, zboží byl dárek, nebylo zatím moc času jej vyzkoušet, ale již při důkladném prohlédnutí a posouzení "rodinnými ooborníky" byl uznán jako výborná věc do domácnosti!
Teploměr nepatří mezi drahé věci, nemám zatím srovnánís jiným zbožím tohoto druhu, cena podle mně odpovídá tomu, co nabízí. Je moderní již na první pohled, příjemný do ruky při použití, myslím, že je to dobrá a výhodná koupě. Jistě se hodí pro různá využití. Vybrala jsem si ho právě pro nabídku většího využití v domácnosti...
- - skvělá sada funkcí
- - měří teplotu během pár vteřin
- - měří v uchu, na čele, teplotu okolní místnosti a dokonce i teplotu povrchu předmětů bezkontaktně (např. nápoje)
- - příšerný návod
- - velmi komplikované používání
- - naměřené teploty jsou nepřesvědčivé - mezi měřeními jsou velké rozdíly
Uvažuji o tom, že produkt vrátím. Jeho schopnosti vypadají velmi působivě - teploměr skutečně měří za pár vteřin v uchu, na čele ale také umí změřit teplotu ostatních věcí (třeba čaje) bezkontaktně. Nicméně je velmi komplikovaný na používání a návod vůbec nepomáhá. Co je ovšem nejhorší, nevěřím teplotám které naměří - hlavně kvůli tomu, že třeba i 2 po sobě jdoucí měření stejnou metodou nahlásí teploty o 0.5C rozdílné.
- Spousta využití, hezký design, jednoduché ovládání
- Asi ne úplně přesné měření, při měřené obyčejným teploměrem naměřena zvýšená teplota, tento teploměr však ukazoval stále teplotu normální bez rozdílu způsobu měření.
Nemohu zatím definitivně doporučit ani nedoporučit, mám ho krátce. Zatím převládá spíš negativní pocit, že neměří přesně.
- rychlost naměření teploty
- Nepřehlrdné ovládání a manuál
Produkt jsem zakoupil z důvodu blíícího se potomka a
Kasa se trefila se slevou.Teploměr jsem zatím zkoušel
jen sám na sobě, protože potomek ještě nedorazil.Teplotu
ukazuje v době okolo tří vteřin. Jen mám problém s
nastavováním různých funkcí. Například se mi zatím
vůbec nepodařilo spustit funkci snímání teploty z předmětů
a stopky. Jinak ale měření normální teploty z ucha a čela
proběhla bez problémů
Zobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí