Nejnovější recenze ze sekce Teploměry osobní
- Pohodlnost
- Rychlost měření
- Přesnost
- Bezdotykový
Tento teploměr je nejlepší, zejména pokud chcete změřit teplotu miminku v co nejkratší době a bez námahy.
Zapnete, jedním tlačítkem za 1 sekundu bezdotykově změříte teplotu. Podsvícený displej je příjemný bonus, stejně jako paměť měření (nemusíte si nic pamatovat).
Překvapila mě možnost měření teploty třeba místnosti. To se rozhodně využije.
Přístroj je pohodlný do ruky, je malý a lehký.
- Spousta možností měření.
- Nutno přečíst návod! :)
- rychlé měření teploty
Produktů v této cenové je hodně, tento je jeden z nich. Za mě dobrá volba.
naprostý kumpr nelogické ovládání-dodnes nevím jestli ke funkční škoda peněz
- zatím neni
rychle, snadno a přesně
- možnost kalibrace
- Funguje jak má čitelný displej
Verk 01631
Přidáno: 16. března 2024
(naposledy upraveno 16. března 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
rychlost a přesnost měření teploty
Rychlé a jednoduché měření teploty.
Známá značka, rychlé měření, ovšem vysoká chybovost. Porovnávali jsme ho i s jinými teploměry doma včetně rtuťového a rozdíl byl opakovaně až 1,1°C!! To je nepřijatelné. Obchod jako takový proběhl v pohodě a rychle, jen produkt je špatný. Za to ovšem prodejce nemůže. Teploměr jsem v zákonné lhůtě poslal zpět a čekám na vyřízení.
- Lehoučký
- Rychlý
- Všestranný
NA 1000%
Alza se mi neobtěžovala tento produkt dodat, prostě ho vyřadili z objednávky a na můj telefonický dotaz mi sdělili, bez omluvy, že už není a nebude.
- ukazuje si co chce.36,7 po změření klasickým rtuťákem teplota 38.9...třikrát stejný měření pokaždé jiná teplota..atd
Byl mě doporučen v dr.Max jako že pecka..hold chybami se člověk učí.
Super cena za dobrou kvalitu.
Funkční klasický teploměr
- měření tělesné teploty nad čelem - bezdotykově
- měření teploty předmětů, tekutin či jídla
- měření je rychlé
- měření nebudí spící dítě
- zatím nevím
Teploměr měří teplotu nemocného bezdotykově přiložením nad střed čela. Měření je rychlé, displej je podsvícený a barva podsvícení určí zda má nemocný teplotu. Není nutné budit nemocného při měření. Oceňuji měření tekutin - ohřátého umělého mléka.
Doporučuji.
- měření teploty dvěma režimy
- rychlost měření
- hygienické měření bez buzení dítěte
Oceňuji dva režimy měření teploty, a to měření tělesné teploty a pak měření teploty předmětů, povrchů nebo tekutin. Využíváme nejčastěji režim měření tělesné teploty a tekutin - mléka, což mi usnadňuje práci. Dále kladně hodnotím rychlost změření teploty. Co se mi dále líbí je měření teploty u dítěte bez buzení - člověk nemusí svítit, stačí přiložit teploměr do středu čela a na základě barevného podsvícení (3 barvy) se ukáže, zda má dítě teplotu. Doporučuji.
je super
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »