Nejnovější recenze ze sekce Teploměry osobní
- rychlý
Doporučuji od stejného výrobce teploměr s neohebným koncem, vyzkoušeny oba druhy a s tímto i děti bez problémů v podpaží naměří, zatímco s flex koncem je odchylka významně větší (i 1°C).
- spolehlivě měřící teploměr s velkou výdrží baterie
Podstatně lepší výrobek než stejný typ s FLEX koncem, který se ohýbá a v podpaží tak často nenaměří, pokud jej děti obsluhují samy (i s respektem k návodu na úhel vložení a otočení)
teplomer snad dobry ale slozite nastavovani za ty penize uz by mohl byt nastaveny.
Nejsem spokojená,je to hračka pro děti.
- Rychlej měření
- Zatím docela přesne
- PŘESNĚ MĚŘÍ TEPLOTU
- TEKUTINA/GALIUM/ NEJDE SKLEPAT
TEPLOMĚR JSEM ZAKOUPIL ,ŽE UŽ KONEČNĚ BUDE SPOLEHLIVĚJŠÍ NEŽ ELEKTRONICKÉ.ZKLAMÁNÍM JE ,ŽE TEKUTINA _GALIUM NEJDE A NEJDE SKLEPAT ,TO SI RUKU DŘÍV VYKLEPU Z RAMENE.NEPOMOHLO DÁT DO STUDENÉ VODY ANI LEDNICE.VYHOZENÉ PENÍZE
Teploměr jsem potřebovala již dlouho a tak jsem využila akce a teploměr jsem si koupila. Trochu mě ale zarazilo, když u výrobku nebyly potřebné baterie, ale chápu, že teploměr může třeba rok ležet ve skladu baterie by se mohly znehodnotit. Jinak jsem s ním spokojená.
Nic moc
Dr. Senst 3v1 DET-3019
Přidáno: 20. února 2024
(naposledy upraveno 20. února 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Jednoduchý, malý, skladný
- spokojenost
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s produktem nás velmi těší.
Tým TrueLife
- Přesné hodnoty
- Měří přesně
- Dlouhá výdrž baterie
- Jednoduché používání
Jedná se o velmi dobrý digitální teploměr pro domácí použití. Jsme s ním doma spokojeni.
- Cena a čitelná stupnice
Hůře se sklepava, ale plní účel
- měří přesně a rychle
- mnoho funkcí
- rychly
- rozdil mezi merenim na cele a v uchu jeden stupen
Teploměr nefunguje. Musela jsem reklamovat. Čekám na vyjádření. Takže k ničemu. Kupovala jsem abych ho okamžitě použila a né abych čekala jak dopadne reklamace.
Hartmann Thermoval Rapid
Přidáno: 5. února 2024
(naposledy upraveno 5. února 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Rachle měří
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »